Wat had ik gemoeten zonder die vele mensen in mijn leven die altijd weer bereid waren mij een spiegel voor te houden? Hoe had ik mij kunnen ontwikkelen als er op mijn pad ook niet zo af en toe eens mensen opdoken die mij professioneel de hand wilden reiken om me te helpen mijn hart te leren volgen?


Zonder hen had ik nog gedaan wat ik altijd deed en gekregen wat ik altijd kreeg. Juist door hen heb ik stapjes durven zetten. Ben ik gevallen maar ook weer opgestaan. Heb ik durven dromen en heb ik gedurfd om gewoon te gaan doen wat ik het allerliefste wilde.


Coaching

Wat ik het allerliefste wil is jou inspireren om die stappen ook te zetten zodat ook jij gaat durven dromen. Om dan daarna te gaan doen wat jij het allerliefste wilt.


Balance Your Life, een life coachingsprogramma waarin je in een vijftal sessies leert om vanuit ontspanning de sleutel naar jouw geluk te vinden.


Balance @ Work, een talent- en loopbaancoachingsprogramma waarin je in een zestal sessies leert om vanuit ontspanning jouw passie te vinden. Vanuit deze passie kan dan ook  jij, met  jouw eigen unieke talenten, gaan doen wat jij het allerliefste wilt.

ik ben er klaar voor

jou de hand te reiken

een hand die jou

graag meeneemt op reis

jou begeleidt

op reis naar ontspanning

van zowel lichaam als geest

jou vergezelt

naar de mooie bestemming

die geluk heet

balance coaching

moeiteloos leven