Van het één kwam het ander. Doordat ik mezelf steeds een beetje beter leerde kennen kwamen er meer en meer ‘nieuwe’ mensen op mijn pad. Ineens besefte ik dat ik niet meer ‘alleen’ was. Dat ik niet de enige was die tegen dingen opliep die me steeds weer stress opleverden. Wat een opluchting was dat toen ik besefte dat er nog veel en veel meer mensen waren die net als ik, worstelden met zichzelf. En hoe bijzonder was het om met deze mensen te mogen en kunnen praten. Tijdens deze gesprekken de herkenning te vinden door elkaars spiegel te durven zijn. De kracht van die herkenning is misschien wel de voornaamste reden geweest voor het idee om zelf workshops en trainingen te gaan geven.


Zo ben ik aan de slag gegaan met een paar belangrijke thema’s die mij de afgelopen jaren geholpen hebben om weer te gaan stralen. Ben ik in gaan zien dat ik uniek ben en durf ik weer voluit met hart en ziel te leven.


Wil je ook de kracht van herkenning ervaren door licht en luchtig met anderen in gesprek te raken over thema’s die spelen in je leven?Workshops


STRAAL!

Tijdens deze workshop ga je ervaren hoe het voelt om met een positieve blik naar jezelf en naar die ander te kijken. Ga je leren welke boost deze ervaring je jezelf daarmee geeft waardoor ook jij weer kunt stralen.


JIJ BENT UNIEK!

Tijdens deze workshop ontdek je jouw unieke talentenpakket. Welke talenten laat je nog onbenut en wat zou je hiermee allemaal voor moois kunnen doen?


HART & ZIEL!

Tijdens deze workshop ga je op reis naar de plek waar jouw intuïtie woont. Verwonder je over dit prachtige zintuig en ervaar hoe je met je intuïtie je hart & ziel kunt leren volgen.

balance training

moeiteloos zijn